dijous, 19 de març del 2009

Per fí, el color

Després d'unes quantes indicacions sobre teoria del color, els alumnes de 2n han de posar en pràctica el que han après sobre combinacions de colors, pintant uns mandales, entre cinc models diferents, i després posar-hi un títol adient segons el que la combinació suggereix. En aquest exercici ha sigut especialment difícil fer la tria. Molts alumnes han fet molta feina i molt ben feta. Aquí en podeu veure una petita mostra:

Comencem pe un de la Marta Tarragona, amb el títol: Un campo verde esperanza. Una combinació molt harmònica.


Aquest, del Marc Flo, té una combinació inquietant, i li ha posat l'encertat títol de Misteri, bruixeria...


El Christian Marín es va proposar fer un mandala amb un contrast molt estrident, aquest és el resultat batejat Carnaval.


Aquest de la Tania Martínez té una calidesa molt maca i molt ben compensada, el títol: Fuegos artificiales.


Aquest és de la Laura Guevara, és un contrast curiós i difícil per posar-hi nom. Finalment en va triar aquest: El sol se refleja en un ojo.


I, com que sempre s'han de veure coses originals, veieu aquest mandala en grisos de l'Adrian Casado, amb un títol divertit: Vista perruna.


A tots: Un exercici molt ben aprofitat!

Compliquem les ombres, ara bodegons

Els alumnes de 2n han après a enquadrar i ombrejar bodegons. En vaig col·locar dos, un a cada banda de la classe i cadascú havia de dibuixar-ne un des del seu lloc. Evidentement cada dibuix és diferent dels altres, perquè el punt de vista canvia. Veiem uns quants exemples:

L'Adrian de 2nB, va tenir prou temps i en va fer dos, l'altre també va quedar molt bé.


La Carla, també de 2nB, va dibuixar molt ràpid i es va poder entretenir amb les ombres que, com veieu estàn molt aconseguides.


A 2nA, la Núria va treballar molt bé els contrastos d'ombres.


I l'Eira, com ve sent habitual, va fer un exercici molt maco.